Veelgestelde vragen

BouwBestel man vragen? bel ons op 073 50 32 32 6 maandag t/m vrijdag van 8:30 - 17:00 uur zaterdag van 8:30 - 13:00 uur

veel gestelde vragen bouwbestel faq1. Ik wil van een product een grote hoeveelheid afnemen, krijg ik korting?
Indien u van een bepaald product een grote hoeveelheid af wilt gaan nemen vragen wij u om contact met ons op te nemen via e-mail info@bouwbestel.be of per telefoon (014 - 49 99 03). Vermeld hoeveel u van een bepaald product af wilt gaan nemen zodat wij u een extra scherpe aanbieding kunnen doen.

2. Ik heb hetzelfde product elders voor een lage prijs gezien, kan Bouwbestel dit voor een betere prijs leveren?
Indien u elders exact hetzelfde product voor een betere prijs ziet vragen wij u om een e-mail te sturen naar info@bouwbestel.be. Vermeld in deze mail om welk product het gaat. Vermeld altijd de merknaam, type en de af te nemen hoeveelheid van het product. Wij zullen dan binnen 2 dagen contact met u opnemen om u een passende aanbieding te doen. Ons motto is professionele kwaliteit voor een scherpe prijs!

3. Het product dat ik zoek staat niet op de website, kan Bouwbestel dit toch leveren?
Als het product dat u zoekt niet op onze website staat, neem dan even contact met ons op. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@bouwbestel.be of per telefoon (014 - 49 99 03) Wellicht kunnen we dit product toch leveren.

4. Artikelen retourneren
Indien u een ongebruikt product over heeft nemen wij dit na overleg retour. De spelregels zijn als volgt:
1. Het product dient onbeschadigd te zijn en indien mogelijk in de originele verpakking.
2. U meldt telefonisch of per e-mail wat wij retour kunnen komen halen.
3. Een medewerker van ons neemt contact met u op om de datum van ophalen te bespreken.
4. Het product wordt opgehaald.
5. U ontvangt de aanschafprijs van het geretourneerde product minus de kosten van de retourzending (€ 49,00 incl. BTW) en 15% van de productprijs (handling) van ons terug.
6. Speciaal voor u bestelde producten welke niet in ons aanbod zijn opgenomen worden niet retour genomen.
7. Tegels en maatwerk kunnen helaas niet retour.

5. Wat moet ik met de pallet(s) doen waarop mijn BouwBestelling geleverd is?
Voor pallets brengen wij geen statiegeld in rekening. Wij halen deze dan ook niet standaard retour. Indien dit wel het geval is dan nemen wij binnen 3 dagen na levering contact met u op. Na deze 3 dagen dient u de pallets zelf af te voeren.

6. Heeft u een klacht?
Indien u een klacht heeft aangaande de producten of dienstverlening van Bouwbestel.be, kunt u uw klacht kenbaar maken per telefoon, per fax, per e-mail of per gewone post. Bouwbestel.nl zal vervolgens binnen 1 - 3 werkdagen contact met u opnemen aangaande de klacht. Bouwbestel.be verplicht zich uiterst in te spannen om te komen tot een bevredigende oplossing. De Stichting Webshop Keurmerk, waar Bouwbestel.be bij aangesloten is, is per 1 juli 2012 aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie met een eigen Geschillencommissie Webshop, geheel onafhankelijk van de Stichting Webshop Keurmerk. Daarmee geniet Stichting Webshop Keurmerk de erkenning van de Consumentenbond en de SGC.

Tevens biedt de Stichting per 1 juli 2012 een nakomingsgarantie ten aanzien van uitspraken van de SGC.

Voor al uw overige vragen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht!
info@bouwbestel.be
014 - 49 99 03